Lokaler

Vi som bor Bostadsrättsföreningen GLASSEN disponerar två kvartershus, en garagedel på Glassgränd med sopstation och ett cykelförråd samt en garagedel på Snipgränd med sopstation och redskapsbod. Dessutom har vi ett virkesförråd (intill cykelförrådet på Glassgränd) där det finns grundmålat virke för de som behöver byta ut ruttna ytterpaneler. Där finns även färg för utomhusmålning. Kontakta vaktmästare, telefon 090-71 89 32 vid behov det som behövs.

I kvartershuset på Glassgränd finns tvättstuga, bastu samt en kvarterslokal och i kvartershuset på Snipgränd finns tvättstuga, grovtvättstuga, hobbyrum och sammanträdesrum.

Varje lägenhetsinnehavare har en specifikt kodad nyckel som går till kvartershusen och till soprummen. När du flyttar in i din lägenhet ska det finnas en nyckel till soprum och tvättstugor. Eventuell extra nyckel/nycklar kan du kvittera ut hos ordförande (se "Föreningen / Styrelse") efter att du erlagt en depositionsavgift om 200 kr/nyckel. Avgiften betalas tillbaka när nyckeln/nycklarna återlämnas.


Kvartershuset på Snipgränd. Foto: Catarina Hanell.